G&G - CM16 Predator

Varekode: 009002

Pris. 2199,95 kr


Antal på lager: 1 stk.
Beskrivelse.

Super fed gevær fra G&G! Det har et meget specielt udsende hvor specielt fronten skiller sig ud fra mængden. Fronten er lavet i metal, og kroppen, grep og kolbe er lavet i høj kvalitet polimer plast.
Geværet er lavet med G&G's specielle "Predator" front som nærmest ligner en åben mund. Samtidigt har fronten keymod system, så man kan placere rails systemer lige der hvor man har brug for det (køb rails her: 3x5 og 2x7).
Der er mange smarte lækre detaljer så som gummi grep på magasinet. Et ekstra fedt udtryk kan laves ved at binde fronten op med Paracord reb som giver et cool specielt udsende, men samtidigt har det den effekt at det er behageligt at holde på.
Batteri rummet er placeret i kolben med let adgang via bagenden der kan vippes til side. Der er ikke særlig stor plads til batteri men de fleste LiPo tupe batterier passer til.
Geværet kommer med G&G's "Ektriske Aftræker System" som er et programmer bart mosfet. Det betyder blandt andet at man får rigtigt hurtigt aftræk, samt at geværet kan indstilles til at skyde 3 skuds bursts.
Skal du bruge ekstra magasiner til geværet så kig en gang på vores 120 skud Mid-Cap magasin der passer til geværet.

Tekniske detaljer.

Front: Metal
Krop: Høj kvalitet polimer
Kolbe: Høj kvalitet polimer
Gearbox: Metal
Magasin: 300 skud high cap
Mosfet: Ja
Batteri: Medfølger ikke (Bruger 11.1v tube)
Skyder: 100 m/s med 0.20g
Vægt: 2,3 kg uden kugler


Her er en liste af vare der kan anbefales og som vi ved passer til dette gevær.
Scope 3x-9x med laser. Åben rødpunkt sigte. 553. ACG Rød punkt sigte. Marine Lyddæmper. 120 skud Mid-Cap magasin KeyMod Rails 3x 5 Slot KeyMod Rails 2x 7 Slot