G&G - ARP 9

Varekode: 009017

Pris. 2149,00 kr


Antal på lager: 0 stk.


Beskrivelse.

Endnu en gang laver G&G et gevær der bare er mega fedt, og denne gang har de kastet sig over hvad der må siges at være et super CQB våben. Ultra kort gevær, der virkeligt kan hjælpe dig med at komme hurtigt rundt og ryde de svære hjørner.
Geværet heder ARP 9 og der har er meget specielt udsende, men inden i er det en version 2 gearboks af den rigtig høje kvalitet som man kender det fra G&G's GC serie af gevære. Så du får super god kvalitet og et gevær der virkeligt har mange kvalitets dele i fra start. F.eks. Kan det nævnes at dette gevær kommer med G&G's 25000 Torque motor, som er en super stærk motor.
Geværet kommer med G&G's "Ektriske Aftræker System" som er et programmer bart mosfet. Det betyder blandt andet at man får rigtigt godt aftræk, samt at geværet kan indstilles til at skyde 3 skuds bursts.
Batteri rummet er placeret i kolben med let adgang ved at trække kolben af. Der er faktisk ret god plads til batterier, men det er dog 'kun' LiPo tupe batterier der passer til.
Skal du bruge ekstra magasiner til geværet så finder du dem her: 300 Rnd G&G ARP9 HighCap disse passer perfekt til geværet.

Tekniske detaljer.

Gearbox: Metal
Magasin: 300 skud high cap. 1. styks medfølger.
Mosfet: Ja, FCU med 3 skud burst
Batteri: Medfølger ikke (Bruger 7,4 eller 11.1v tube)
Skyder: 100 m/s med 0.20g
Vægt: 2,0 kg uden kugler
Producent varekode: EGC-ARP-9MM-BNB-NCM