G&G - CM16 Wild Hog 9 tommer.

Varekode: 009001

Pris. 2199,95 kr


Antal på lager: 0 stk.


Beskrivelse.

Super fed gevær fra G&G! Det har et meget specielt udsende som skiller sig ud fra mængden. Geværet er laver med en front der får geværet til at se ud som om der er indbygget lyddæmper. Samtidigt er fronten lavet med G&G's keymod system, så man kan placere rails lige der hvor man har brug for dem (køb rails her: 3x5 og 2x7).
Fronten er lavet i metal, og kroppen i høj kvalitets polimer. Gearboksen er lavet i fud metal, med G&G kvalitets dele inden i. Geværet kommer med G&G's "Ektriske Aftræker System" som er et programmer bart mosfet. Det betyder blandt andet at man får rigtigt hurtigt aftræk, samt at geværet kan indstilles til at skyde 3 skuds bursts.
Batteri rummet er placeret i kolben med let adgang via bagenden der kan vippes til side. Der er ikke særlig stor plads til batteri men de fleste LiPo tupe batterier passer til.
Et ekstra fedt udtryk kan laves ved at binde fronten op med Paracord reb som giver et cool specielt udsende, men samtidigt har det den effekt at det er behageligt at holde på.
Skal du bruge ekstra magasiner til geværet så kig en gang på vores 120 skud Mid-Cap magasin der passer til geværet.

Tekniske detaljer.

Front: Metal
Krop: Høj kvalitet polimer
Kolbe: Høj kvalitet polimer
Gearbox: Metal
Magasin: 300 skud high cap
Mosfet: Ja, FCU med 3 skud burst.
Batteri: Medfølger ikke (Bruger 11.1v tube)
Skyder: 100 m/s med 0.20g
Vægt: 2,3 kg uden kugler

Geværet får også i en længere udgave: Wild hog 9 tommer.

Her er en liste af vare der kan anbefales og som vi ved passer til dette gevær.
Scope 3x-9x med laser. Åben rødpunkt sigte. 553. ACG Rød punkt sigte. Marine Lyddæmper. 120 skud Mid-Cap magasin KeyMod Rails 3x 5 Slot KeyMod Rails 2x 7 Slot